Protectia datelor cu caracter personal

Gazduire.ro primeste date specifice despre vizitatorii site-ului doar atunci cand informatia este furnizata voluntar, cand vizitatorii solicita informatii de la noi, cumpara sau se aboneaza la serviciile noastre, deschid un tichet de suport, trimit CV-uri si alte informatii pentru oportunitatile de angajare. Canalele de comunicare pot fi: e-mail, telefon (voce) si chat.

 

In situatia in care va creati un cont de utilizator pentru a beneficia de serviciile oferite prin intermediul site-ului www.gazduire.ro de catre Gazduire Web S.R.L., va solicitam: nume, prenume, parola, adresa, e-mail, numar de telefon, , CNP (necesar doar daca doriti inregistrarea unui domeniu .ro). Pentru fiecare cont creat Gazduire.ro va genera un nume de utilizator. Daca optati pentru plata serviciilor prin ordin de plata, atunci Gazduire Web S.R.L. va putea vizualiza numarul contului bancar.

 

Temeiul legal pentru prelucrarea acestor date este derularea contractului care ia nastere intre parti prin acceptarea termenilor si conditiilor in vederea comercializarii serviciilor Gazduire Web S.R.L. nume utilizator (generat de gazduire.ro).

  • 4 utilizatori au considerat informaţia utilă
Răspunsul a fost util?